mineral gainerTijdens het sporten is de behoefte aan mineralen (en met name natrium en magnesium) groter doordat er mineralen verloren gaan via zweet. Tijdens zware trainingen of hoge temperaturen en voor sporters die hevig zweten, raadt Internationaal Olympisch Comité aan om extra mineralen, en met name natrium, in te nemen.

300DPI Anders 3 vierkantGoed drinken tijdens het sporten moet je echt “leren” oftewel veel oefenen. Goed drinken is net zo belangrijk als goed eten! Vocht houdt je lichaam op temperatuur en voert warmte en afvalstoffen af. Vocht is belangrijk voor een optimale verbranding en concentratie. Voldoende drinken ondersteunt transpireren en dat is belangrijk voor de bloeddruk en doorbloeding.

Maxim Total Hydration 100g 72 dpi RGBMaxim Total Hydration is een ideale sportdrank in een compacte verpakking. Makkelijk voor in je achterzak en om mee te nemen in je (vakantie)koffer. De bruistabletten bevatten een optimale samenstelling van koolhydraten en mineralen en lossen gemakkelijk op in water. Zo hoef je nooit meer zonder sportdrank van huis.

IMG 5139 bijgesnedenEen goede sportdrank is belangrijk voor de aanvoer van voldoende koolhydraten voor nieuwe energie, maar vooral van vocht en extra mineralen voor een optimale vochthuishouding en verbranding. Maxim Sportsdrink bevat alleen natuurlijke ingrediënten en levert een ideale samenstelling van de juiste koolhydraten en mineralen en is daarom een ijzersterke basis voor optimale energie en fitte spieren.

marianne vos website

Nieuwsbrief

Laat hieronder je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ongeldige invoer